Начало » Технологии » Samsung Galaxy Ace Plus заблестява в стил "Рошавата гарга"

Технологии


Samsung Galaxy Ace Plus заблестява в стил Samsung Galaxy Ace Plus заблестява в стил "Рошавата гарга"

20 Декември 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Истинско изкушение и идеален подарък за всички модни маниаци пуска на пазара Мтел за Коледа – лимитирана серия на смартфона Samsung Galaxy Ace Plus в стила на модна къща „Рошавата гарга“.

Преди празниците Мтел покани Албена Александрова, дизайнер и собственик на модна къща „Рошавата гарга“, да създаде свой дизайн на телефона, а от 21 декемрви устройството ще бъде в магазините на телекома. За всеки продаден телефон от лимитираната серия Мтел ще дарява по 10 лева за бургаския център за деца с детска церебрална парализа.

Модерният Samsung Galaxy Ace Plus използва операционна система Android, тежи само 115 грама, разполага с 3.65" LCD сензорен дисплей и 5-мегапикселова камера. Мтел предлага телефона в специален коледен пакет, включващ и Samsung Е1050 с Прима карта Коледа 2012. Цената на пакета е един лев на месец или 19,90 лева в брой с тарифния план Mobi XXL.

Лимитираната серия Samsung Galaxy Ace Plus ще се продава ексклузивно в Mtel Еxperience Store. Всеки, купил си телефона с дизайнерската визия на „Рошавата гарга“, получава и още четири сменяеми панела в различни десени.

Прочетено: 8854 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.