Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Обаянието на Ориента ги очакваше в реномирания ресторант Самер, на метри преди началото на Южния парк. Собственикът Самер Осман посрещна своите скъпи гости от Ливан с традиционни рецепти от Босфора, вкусно барбекю и куп ориенталски ястия.

Претендентите на титлата пристигнаха с три 12 метрови лимузини LimosBG начело с красивата и крехка Енджи Касабие на прага на Южния парк.
Топ моделите имаха романтична вечеря с голяма група приятели от Ливан, Сирия,Турция.
В делегацията от Ливан бяха още собственкът на Бейрут фешън уик Нидал Бшарауи.

Ливанските модели похапнаха зеленчуци и месо на грил, с дървени въглища. Традиционните ястия пък бяха приготвени на автентична дървена пещ, приготвени в глинен съд.

Домакините от Самер отрупаха празничната трапеза още и с имам баялдъ,кебап кашкавал – кълцано телешко и агнешко меса, с плънка от кашкавал.
Угощението, което Samer предлага , често не оставя място за десерт, но винаги можеш да се насладиш на оригиналния турски чай наргиле.

Тук много често можете да засечете шампиона на България Кубрат Пулев и половинката му Андреа, популярния специалист по събития Атанас Лазаров, Славчо Тошев, собственикът на Биад премиум Димитър Иванов, Александър Стефанов,Александър Гогов от LimosBG,Ники Михайлов и Кирил Десподов.

След вкусната вечеря и ароматни наргилета най-красивите мъже от Ливан и екип на МТВ Бейрут се отправиха с три лимузини към нощния клуб Biad premium club.

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*