Начало » Мода » Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Мода


Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

03 Август 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Обаянието на Ориента ги очакваше в реномирания ресторант Самер, на метри преди началото на Южния парк. Собственикът Самер Осман посрещна своите скъпи гости от Ливан с традиционни рецепти от Босфора, вкусно барбекю и куп ориенталски ястия.

Претендентите на титлата пристигнаха с три 12 метрови лимузини LimosBG начело с красивата и крехка Енджи Касабие на прага на Южния парк. Топ моделите имаха романтична вечеря с голяма група приятели от Ливан, Сирия,Турция. В делегацията от Ливан бяха още собственкът на Бейрут фешън уик Нидал Бшарауи.

Ливанските модели похапнаха зеленчуци и месо на грил, с дървени въглища. Традиционните ястия пък бяха приготвени на автентична дървена пещ, приготвени в глинен съд.

Домакините от Самер отрупаха празничната трапеза още и с имам баялдъ,кебап кашкавал - кълцано телешко и агнешко меса, с плънка от кашкавал. Угощението, което Samer предлага , често не оставя място за десерт, но винаги можеш да се насладиш на оригиналния турски чай наргиле.

Тук много често можете да засечете шампиона на България Кубрат Пулев и половинката му Андреа, популярния специалист по събития Атанас Лазаров, Славчо Тошев, собственикът на Биад премиум Димитър Иванов, Александър Стефанов,Александър Гогов от LimosBG,Ники Михайлов и Кирил Десподов.

След вкусната вечеря и ароматни наргилета най-красивите мъже от Ливан и екип на МТВ Бейрут се отправиха с три лимузини към нощния клуб Biad premium club.

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Какво похапнаха най-красивите мъже на Ливан  по покана на Енджи Касабие и Рабих ел Зейн

Прочетено: 4952 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.