2 000 фенове на Nic Fanciulli взривиха клуб Ескейп

През уикенда анлийският култов диджей Nic Fanciulli събра в клуб Ескейп около 2 000 свои почитатели. Nic Fanciulli е един от най-успешните артисти на клубната сцена, увериха се в това и българските маниаци в Escape.

Това е най-бързо набиращият скорост DJ на хаус сцената през последните 3 години. Към тази титла можем да прибавим и друга – на DJ с най-много резиденции в различни клубове по целия свят – Club Class в родния му Кент, където печели уважението на доста известни артисти (Deep Dish, Pete Tong и X-Press 2). Това води до резиденция в Turnmills. Следва Ministry of Sound и ако дотук всичко звучи като нереална DJ приказка, има още. През 2005 става резидент на Space (Маями), както и в Pacha (Ибиса). Участвал е в легандарния тим за компилацията Rennaissance редом със Sasha, John Digweed и Deep Dish, което смята за най-големия си успех.

За да се забавляват тук бяха забелязани отбор от актрисите – Деси Зидарова от хитовия сериал “Хотел България”, Диана Любенова в комапнията на Деси Тенекеджиева.

Ди джеят на Френския моден канал Maximum също беше забелязан сред виповете тук.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*