Начало » Музика » Луксозният Sol Nessebar Resort става домакин на турнето на хитовата група N.O.H.A.

Музика


Луксозният Sol Nessebar Resort става домакин на турнето на хитовата група N.O.H.A. Луксозният Sol Nessebar Resort става домакин на турнето на хитовата група N.O.H.A.

14 Юли 2009 PRofile   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

"Tu café" на Noise of Human Art или просто N.O.H.A. ще вриви Sol Nessebar Resort само на 30.Юли.2009, като част от бълтарското турне на групата, съобщава агенция "Профайл". Уникалният петзвезден комплекс ще стане домакин на една от най-обичаните групи в последната година. Едва ли има радио станция, която да пропусне да завърти на честотите си хита "Tu café" поне веднъж дневно.

Sol Nessebar Resort заедно с организаторите обещават освен едно уникално музикално изживяване и възможността да предоставят на своите посетители достъпа до един от най-красивите комплекси по българското черноморие, комбиниращ спортни съоръжения и СПА услуги, прекрасна кухня, перфектно обслужване и релаксираща атмосфера. За всички фенове на N.O.H.A. Sol Nessebar Resort предоставя специални "парти" пакети, за които може да разберете повече на www.solmelia.com.

Домакините от верига класни хотели Solmelia ще се погрижат за доброто настроение на самите музиканти от N.O.H.A. като осигурят 5 звезден лукс в едно от най-ценните бижута от морската колекция на Solmelia в България - Sol Nessebar Resort.

N.O.H.A. официално потвърдиха турнето си на черноморски терен, станаха ясни и точните дати на изявите им – Варна (29 юли); Несебър (30 юли); Созопол (31 юли) и Лозенец (1 август).

Турнето на изпълнителите, които в продължение на близо две години омайваха световната сцена с носещото дъх на канела "Tu café" съвпада с ексклузивната премиерата на чисто ново им парче "Boom". С него групата очаква буквално да взриви световната сцена и класации. "Boom" носи дългоочакван свеж заряд от дръм и бас и електроника, вплетени в нежните испански вокали на Минерва. Българската публика ще може първа да се наслади на живото изпълнение на "Boom", което ще бъде само една от изненадите на "N.O.H.A.&TERENonTour".

Прочетено: 2355 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.