Маргарита напусна музикалния формат “X Factor”

Маргарита е финалистът, който напусна “X Factor”, след края на шестите елиминации. Тя е само на 18 години, но вече е открила голямата си любов в лицето на музиката. Маги се изправи на директни елиминации срещу атрактивния дует на Ангел и Моисей. За първи път едни от безпорните любимци на феновете бяха заплашени от отпадане.

В битката за оставане Маги избра да пее песента “Breakeven” на Дъ Скрипт, а момчетата – “Hallelujah” на Руфъс Уейнрит.

За Мария Илиева, Поли Генова и Мага това бяха изключително трудни елиминации. Поли през сълзи обяви, че Маги трябва да напусне шоуто, докато Мария Илиева я защити и допълни, че каквото и да се случи, Маргарита ще има запомняща се и бляскава кариера. Решаващият глас беше на Мага, който избра Ангел и Моисей да продължат, аргументирайки се с недостатъчната мотивация за оставане на Маргарита. Преди да изпълни последната си песен, тя доказа, че между финалистите съществува истинско приятелство, с думите: „Момчетата трябва да продължат, защото се борят истински. Но тази вечер аз ще се раздам заради музиката“.

Най-младият изпълнител в шоуто – Богомил Бонев, вчера навърши 15 години. В навечерието на празника останалите финалисти подготвиха парти изненада в негова чест. Точно в полунощ те нахлуха в хотелската му стая с огромна торта и много подаръци. Не само участниците от “X Factor” отбелязаха веселия повод – стотици фенове честитиха на младата звезда на страницата във Фейсбук, както и на официалния сайт на шоуто www.xfactor.novatv.bg .

Другата седмица на мястото на Васко Василев влиза бившият вокал на група „Те“ – Любо. Освен жури, в следващия концерт на живо в “X Factor”, той ще бъде ментор на групата на момчетата. Харизматичният певец и автор на множетсво хитове ще предаде своя опит на изгряващите звезди – Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis.

След концертите, посветени на Вси светии, остават само седем участници.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*