Начало » Технологии » Logitech Mini Boombox - чудесен звук, където и да сте

Технологии


Logitech Mini Boombox -  чудесен звук, където и да сте Logitech Mini Boombox - чудесен звук, където и да сте

03 Ноември 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разкри новия си продукт - Logitech® Mini Boombox – компактна озвучителна система за музика, филми, игри и разговори, която лесно се свързва със смартфони, таблети и други устройства с Bluetooth®.

Logitech Mini Boombox може да е малка система, но впечатлява със своите качества. Тя притежава специално проектирана акустична камера, която ви позволява да се наслаждавате на подсилен бас, както и удобен говорител с вграден микрофон, осигуряващ ясни разговори в офиса, в колата или в двора. Системата е чудесен избор за телефонни разговори или видео чат – самостоятелно или в група.

“Logitech Mini Boombox успява да осигури дълбоко звуково преживяване, където и да сте,” каза Азмат Али, вицепрезидент за таблети и мобилни продукти в Logitech. “Сега, когато мобилните устройства изпълняват ролята на киносалони, концертни зали, игрови конзоли и конферентни центрове, хората искат адекватно качество на звука и Logitech Mini Boombox им дава точно това.”, допълни той.

Logitech Mini Boombox лесно се свързва с популярните смартфони, таблети и други устройства, които поддържат Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), като работи също и с телефони, съвместими с Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Системата включва вътрешна батерия, която се зарежда през USB – така никога няма да има нужда да се грижите за смяна на батерии – вграденото захранване позволява работа до 10 часа в зависимост от употребата и настройките на средата. Това време е достатъчно дълго, за да споделите всичките си любими списъци с песни или да прекарате цяла нощ, разговаряйки по телефона. Благодарение на чувствителният на допир контролен панел с подсветка, можете лесно да я контролирате, както през деня, така и през нощта.

Logitech Mini Boombox -  чудесен звук, където и да сте

Logitech Mini Boombox -  чудесен звук, където и да сте

Logitech Mini Boombox -  чудесен звук, където и да сте

Logitech Mini Boombox се очаква да е налична в Европа от края на ноември тази година.

Прочетено: 2586 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.