ЕО Дент ще покаже имплатология на живо на изложението Булдентал

Дентатехника, Дентална клиника ЕО Дент и Бредент Медикъл – Германия ще организират „Имплантология на живо” по време на ежегодното международно изложение БУЛДЕНТАЛ/БУЛМЕДИКА, което ще се проведе от 17 до 20 май в Интер-Експо Център. За целта ще се направи специално оформен „стъклен” дентален кабинет на щанда на Дентатехника в зала 3. Ще бъдат поставени импланти на живо на Катето Евро.

Само месец след най-голямото дентално изложение в света – Интернационално Дентално Шоу, Кьолн, Германия, на щанда ще бъдат представени последните достижения в областта на имплантологията. Бъдещето на денталната медицина е неразривно свързано с имплантологията, като в близките няколко години тя ще бъде част от ежедневните процедури в денталните практики.
Едно от тези достижения е HELBO терапията, която чрез въвеждането на специални разтвори, активирани с лазерно излъчвана светлина преди операцията, подсигурява почти стерилно поле и съответно предвидими резултати: по-бързо интегриране, без опасност от инфекция!
HELBO-лечението е доказан метод в Германия. С HELBO- терапевтичния метод бързо може да бъде премахната всяка инфекция в устната кухина, както и да се предпази от такава по време на оздравителен период, например след имплантиране. Лазерната светлина действа аналгезиращо, а фоточувствителният разтвор въздейства само върху инфектираните участъци – плака, пародонтални джобове, вътрекоренови канали, имплантна ложа. Установената ефективност при тази процедура е 99 % деактивиране на патогенните бактерии!
Световният опит в областта на минимално-инвазивните методи в имплантологията, които позволяват на пациентите с по-малки финансови възможности и по-напреднала възраст да получат веднага фиксирани конструкции, ще бъде демонстриран в добре оборудвания дентален кабинет от екипа на Клиника ЕО Дент, квалифицирани професионалисти, ръководени от Д-р Валентин Павлов.

Снимка: Екатерина Евро

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*