Начало » Здраве » ЕО Дент ще покаже имплатология на живо на изложението Булдентал

Здраве


ЕО Дент ще покаже имплатология на живо на изложението Булдентал ЕО Дент ще покаже имплатология на живо на изложението Булдентал

16 Май 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Здраве

   increase  decrease

Дентатехника, Дентална клиника ЕО Дент и Бредент Медикъл – Германия ще организират „Имплантология на живо” по време на ежегодното международно изложение БУЛДЕНТАЛ/БУЛМЕДИКА, което ще се проведе от 17 до 20 май в Интер-Експо Център. За целта ще се направи специално оформен „стъклен” дентален кабинет на щанда на Дентатехника в зала 3. Ще бъдат поставени импланти на живо на Катето Евро.

Само месец след най-голямото дентално изложение в света – Интернационално Дентално Шоу, Кьолн, Германия, на щанда ще бъдат представени последните достижения в областта на имплантологията. Бъдещето на денталната медицина е неразривно свързано с имплантологията, като в близките няколко години тя ще бъде част от ежедневните процедури в денталните практики. Едно от тези достижения е HELBO терапията, която чрез въвеждането на специални разтвори, активирани с лазерно излъчвана светлина преди операцията, подсигурява почти стерилно поле и съответно предвидими резултати: по-бързо интегриране, без опасност от инфекция! HELBO-лечението е доказан метод в Германия. С HELBO- терапевтичния метод бързо може да бъде премахната всяка инфекция в устната кухина, както и да се предпази от такава по време на оздравителен период, например след имплантиране. Лазерната светлина действа аналгезиращо, а фоточувствителният разтвор въздейства само върху инфектираните участъци - плака, пародонтални джобове, вътрекоренови канали, имплантна ложа. Установената ефективност при тази процедура е 99 % деактивиране на патогенните бактерии! Световният опит в областта на минимално-инвазивните методи в имплантологията, които позволяват на пациентите с по-малки финансови възможности и по-напреднала възраст да получат веднага фиксирани конструкции, ще бъде демонстриран в добре оборудвания дентален кабинет от екипа на Клиника ЕО Дент, квалифицирани професионалисти, ръководени от Д-р Валентин Павлов.

Снимка: Екатерина Евро

Прочетено: 2922 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.