Начало » Музика » Кали роди момче

Музика


Кали роди момче Кали роди момче

20 Май 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Певицата стана майка за втори път, кръсти бебето Марк.


Певицата Кали роди втория си син Марк на 18 май, понеделник, малко след 22.30 ч.
Раждането е било с цезарово сечение.
Майката и бебето са в отлично здраве и се чувстват много добре, потвърди самата Кали и изказа своите благодарности към лекарския екип, който е извършил операцията.

Марк се е родил цели 3 кг и е висок 50 см. "Много е красив, прилича на мен и много на братчето си Жорко", сподели развълнуваната майка. Типично в неин стил, тя учудила всички лекари в клиниката, когато само няколко часа след раждането станала и започнала да се разхожда. "Не мога да стоя на едно място, за това още в 5 сутринта станах, оправих си леглото, гримирах се леко и тръгнах да кръстосвам коридорите на болницата, за да се разсея. Нямам много за правене. Използвам свободното време, за да почета. В момента довършвам "Победителят е сам” на Паулу Коелю", разкри певицата. Тя вече няма търпение да бъдат изписани с Марк и да се върнат вкъщи при семейството си.

Марк се роди в началото на 9-ия месец от бремеността, като до последно Кали не прекъсна медийните си изяви и участията си. Тя продължи да пее до 8-ия месец и твърди, че няма търпение да се завърне на сцената. "Колкото по-скоро, толкова по-добре. Музиката ме кара да се чувствам невероятно добре."

Прочетено: 2250 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.