България посреща официалната марка на модния канал FASHION TV – I LOVE FASHION

I LOVE FASHION („Аз обичам мода”), официалната модна марка на световния телевизионен канал FASHION TV, стъпва на българския пазар.

Фешън лейбълът I LOVE FASHION е дело на прочути дизайнери от всички краища на света. Пловдив пък е първият български град, в който ще бъде открит магазин на FASHION TV с дрехи на I LOVE FASHION. Той ще се помещава в новопостроения търговски център Mall Plovdiv на адрес ул.Перущица 8. Официално откриване на магазина предстои на 19 март, четвъртък.

Колекцията пролет/лято на I LOVE FASHION превръща всяка дама в диаманта на вечерта. Характерът на дрехите е закачлив и предизвикателен. От тях лъха сексапил и съблазън. Стилът е изчистен, семпъл и подчертава женствеността на тялото, следвайки неговите изкусителни линии. Облеклата са изработени от висококачествени материали, които гарантират комфорт и усещане за „втора кожа”. Великолепни, шикозни, бляскави, звездни, заслепителни и изискани – в това цели да превърне всяка дама първата колекция на I LOVE FASHION, която ще пристигне в България.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*