Начало » Лайфстайл » Хабиб вече България: първо с протеинови барове, а после и лично

Лайфстайл


Хабиб вече България: първо с протеинови барове, а после и лично Хабиб вече България: първо с протеинови барове, а после и лично

25 Юни 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Протеиновите барове FitRoo, които са едни от най-продаваните в момента в света са вече на българския пазар, като част от асортимента им е наличен в Sila.bg, а официален представител за България и Румъния е  неуморимата Ваня Червенкова.

Продуктът, с който стъпват в България е тематичната серия на бившия UFC шампион Хабиб Нурмагомедов, който вече е едноличен собственик на бранда,имформират от PRofile interantional. 

Преди дни дагестанецът обяви, че вече има 100% собственост върху FitRoo след сделка за 200 милиона долара. На откриването бизнесдамата Ваня Червенкова обяви че съвсем скоро очакват и  специално видео от самата мма звезда,която ще подкрепи колегите си от България.

Компанията, която е основана през септември 2020-та, стана мултимилионна за по-малко от година.

FitRoo

Хабиб, който се оттегли от ММА със статистика 29 победи и без нито една загуба, сподели че е развълнуван от новото си начинание.

"Барът е с високо съдържание на протеин и е предназначан за трениращи, които искат да поддържат чиста мускулна маса, като в същото време се засищат. Целта ми е да дам качествен хранителен продукт за ползване по всяко време за милионите трениращи по света," каза Хабиб.


След като официално FitRoo България започна своята дейност, очаква се и Хабиб Нурмагомедов да пристигне и лично до края на годината у нас. Очаквайте повече информация на MMA.BG.

В състава си, протеиновите барове на FitRoo имат само висококачествени съставки от Швейцария, съдържащи протеини, колаген, пробиотици и натурални съставки. Не съдържат ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори. Изготвени от един от най-добрите технолози и се произвеждат в Русия, като в момента поради огромният интерес и потребление, компанията строи втора фабрика в Дубай.

FitRoo

На   откриване бяха забелязани продуцентите Иво Симеонов, Христо Порязов, Никол Червенкова, Екатерина Антонова - изпълнителен директор на Fitroo, магнетичната Маги Сидерова. Събитието  бляскаво откри  популярния медиен консултант Атанас Лазаров, който даде думата на виновничката Ваня Червенкова, както и собственика на Сила Бг Васил Радивоев. 

Прочетено: 943 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.