Начало » Технологии » DevReach 2007 предстои!

Технологии


DevReach 2007 предстои! DevReach 2007 предстои!

12 Септември 2007 М3 Communications Group   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Второто издание на DevReach ще се проведе в периода 1–2 октомври в Интер Експо Център, София, обявиха днес организаторите на събитието “Телерик” и Kulov.net. DevReach е най-значимата софтуерна конференция в Източна Европа за разработчици на приложения, базирани на Microsoft технологиите. Целта на конференцията е да даде възможност на софтуерните разработчици да почерпят практически опит от световнопризнатите експерти в областта.

DevReach следва модела на най-големите Microsoft конференции, които по традиция се провеждат в Северна Америка (TechEd и Professional Developers Conference).

Миналогодишната конференция събра над 250 ИТ специалисти. Тази година интересът е голям и се очаква да присъстват около 400 души от България и региона.

Сред лекторите на DevReach ще бъдат Тим Хъкъби (регионален директор на Microsoft за Калифорния), Карл Франклин (собственик на Franklins.net и продуцент на радио DotNetRocks), Мигел Кастро (известен лектор и автор на статии за CoDe Magazine), Дино Еспозито (автор на рубриката Cutting Edge на водещото техническо списание MSDN), както и други световноизвестни специалисти.

И тази година конференцията получи широка подкрепа – партньори на събитието са Microsoft, специализираните технически списания MSDN (САЩ) и aspnet.PRO (САЩ), Международната асоциация на разработчиците на Microsoft .NET (INETA) и PLESIO Computers.

Повече информация за лекторите, програмата и условията за участие в конференцията може да се намери на www.devreach.com .

“Телерик” е водеща българска компания, която разработва и продава компоненти за потребителски интерфейси и софтуерни модули за .NET платформата на Microsoft. Компанията е основана през август 2002 г. и е една от най-динамично развиващите се софтуерни компании в световен мащаб. “Телерик” е сертифициран златен партньор на Microsoft, Visual Studio Industry партньор на Microsoft, член на Консорциума на производителите на софтуерни компоненти и технологичен партньор на Borland.

Kulov.net участва и поддържа събития, свързани със софтуерната разработка в България и региона. Основател на Kulov.net е Мартин Кулов – сертифициран инструктор и разработчик по програмите MCT, MCSD, MCPD, както и носител на наградата Microsoft Most Valuable Professional. Мартин е дългогодишен лектор на семинари, организирани от “Microsoft България”, Българската асоциация на разработчиците на софтуер и Международната .NET асоциация (INETA).

Прочетено: 3800 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.