Десислава ще пее с Инна

Десислава ще е единствената българка на престижните румънски награди Media Forest Awards. Певицата ще пее на една сцена с Inna, Aleksandra Stan и всички други големи румънски звезди. „Ще изпея песните, които подготви за мен румънския ми екип – “I like” и “Only one”. Мисля, че те са най-подходящи за случая. Готвя специален тоалет за шоуто и работя с най-добрите танцьори – Здравко и Виктор. Надявам се да представя себе си и страната си подобаващо!” – сподели Десислава.
Изпълнителката на „Моето друго аз” обясни, че наградите ще бъдат излъчвани по 12 телевизии, включително в България, други държави в Европа, САЩ и Австралия. Те ще се предават пряко на 4-ти октомври от 19.00 ч. местно време от град Сибиу, Румъния. „Изключително благодарна съм на г-н Адриан Купша, директор на Медия Форест Румъния – компанията, която организира събитието. Покрай румънския екип, с който работя, той е чул мои песни и лично ме покани.”

Преди броени дни Десислава пусна новата си песен „Мръсни поръчки” и парчето се радва на завиден успех сред феновете на певицата. Тя обещава и видео към песента съвсем скоро.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*