“Най-неправилният мъж” на Десислава е боец от ММА

Десислава засне клипът към последната си песен „Най-неправилният мъж”. Режисьор отново е Йовко Петров, а видеото – дело на DS studio. Снимките започнаха от ранния следобед и продължиха до късно през нощта. „Благодаря на фитнес център „Славия спортес” за това, че се чувствахме много комфортно, докато снимахме в един от най-хубавите спортни центрове в България” – сподели Десислава.
В клипът участие взима Светлозар Савов от клуб “Респект” (Русе), който определено се превръща в една от звездите на Българския ММА /Mixed Martial Arts – Смесени бойни изкуства/, записвайки победа след победа. „В интерес на истината не си представях някой, който да е модел или танцьор или да е прекалено експлоатиран в клипове. Не познавах Зарко, докато мои приятели не ми го препоръчаха. В началото очакванията ми, признавам, не бяха особено големи, тъй като момчето е спортист, а в клипа се изисква и доста актьорска игра. Но той се справи блестящо! Сигурна съм, че женската част от публиката ще бъде много доволна. Има много красиво тяло и излъчване, което беше много полезно за клипа, направихме уникални кадри” – каза Десислава. Певицата разкри, че ще я видим не с елегантни и тежки тоалети, а по-скоро като крехко, но мъжко момиче.

В клипа на „Най-неправилният мъж” се появяват Бети – водещата на радио „Романтика”, както и 5-годишната Анджи. „Песента ми е на сърцето и с удоволствие се съгласих да участвам във видеото” – сподели чаровницата и похвали малката Анджи за артистизма. Клипът съвсем скоро ще се завърти по „DSTV”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*