Начало » Мода » BURLESQUE NOIR - един шоуспектакъл за красотата и нощта

Мода


BURLESQUE NOIR - един шоуспектакъл за красотата и нощта BURLESQUE NOIR - един шоуспектакъл за красотата и нощта

12 Април 2011 VIP FASHION   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На 16 април, събота в club Xtravaganzza ще бъде представен уникалния по рода си моден шоу-спектакъл Burlesque Noir, организиран от VIP Fashion Group.

Организаторите не крият вдъхновението си от холивудската продукция и смятат, че на сцената на клуба лентата ще оживее чрез микс от мода, актьорско майсторство, модерен балет и нестандартна хореография.

Спектакълът ще бъде разделен в две части – в първата основен акцент ще е ексклузивното за България представяне на екстравагантна бутикова колекция от кожа в стил рок, изработена специално за Париж. Тя е дело на дизайнерката Гергана Сапунджиева, работила до скоро за някои от най-известните модни централи в Милано и Париж. Във втората част на шоуто ще видим превъплъщения както на професионални танцьори, така и на някои от най-изящните грации на VIP Fashion Group, носителки на престижни титли за красота. За партито грамофоните ще завърти DJ Villy с неподражаемото New Style Retro на плочи. Стайлинга на моделите и танцьорите ще бъде по-провокативен и магнетичен отвсякога, защото спектакълът Burlesque Noir е подвластен единствено на Красотата и БУРЛЕСКАТА В ЧЕРНО!

Прочетено: 2297 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.