Bellevue Property Management е официален спонсор на отбора на Prospeed в Националното планинско състезание за 2007г.

Фаворитът за купата на Високопланински шампионат 2007 г. Ники Златков с кола Опел Астра X3 официално започна да се съзтезава под фирмените знаци на компанията за недвижими имоти Bellevue Property Management и инвеститорът Immofinance с техния последен проект Ваканционно СПА селище “Баня”.

За първи път съвместната дейност между отбора Prospeed и компания Bellevue Property Management ще бъде представена пред журналисти и гости по време на 7-мия кръг от Високопланинското състезание на България, което ще се проведе на 18 -19 август в град Самоков.

Състезанието ще започне с проверка на техническото състояние на автомобилите пред х-л “Ястребец”. Уникалният спа и релаксиращ център в Боровец ще бъде домакин и на официлното награждаване в неделя, 19-ти август.

Спонсорството на екипа донесе късмет на Николай Златков в последния 4-ти кръг, когато спечели втора поредна победа в скоростния планински шампионат в Кюстендил. Екипът на Prospeed постигна рекордното време от 2:51.450 мин, с минимална разлика от 10.490 сек. над прекия конкурент на Златков в класирането – Николай Паунов с Мицубиши Лансър Ево 6 от град Пловдив.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*