Българи на световното по Beatbox в Берлин

Между 29 май и 1 юни най-ярките имена в международната бийтбокс общност ще се срещнат в Берлин, за да изберат своя световен шампион за втори път след 2005 година.

Над 120 бийтбоксъри от 37 държави, между които САЩ, Нова Зеландия, Япония, Сингапур, Корея, Русия и почти целия европейски континент, ще се състезават в три различни категории: “Напреднали”, “Жени” и “Отборно”. Всички участници са се класирали за Световното по Бийтбокс, чрез национални състезания.

Шампионите от бийтбокс битките на Nеscafe за 2007 и 2008 г. Skiller и Rammon ще са първите български участници излъчени чрез национални турнири. Александър Деянов a.k.a Skiller и Георги Яламас a.k.a Rammon бяха определени за най-добрите български бийтбоксъри от жури, в чийто състав блестяха имената на BeeLow, организаторът на световното, Eklips, най-добрия френски бийтбоксър и първия български изпълнител на това уникално изкуство – RedOne.

Пътуването им до Берлин е поето изцяло от Nescafe 3in1. С това, Nescafe 3in1 за пореден път доказа, че подкрепя българската музика и изпълнители не само на думи. actualno.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*