Начало » За дома » Astella Home отваря врати за среща с най-актуалните тенденции в интериорния дизайн

За дома


Astella Home отваря врати за среща с най-актуалните тенденции в интериорния дизайн Astella Home отваря врати за среща с най-актуалните тенденции в интериорния дизайн

07 Април 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

Екипът на Astella Home организира презентация на най-добрите световни марки за интериорен дизайн и обзавеждане. На 14 април, от 17.00 часа в шоурума на улица Сребърна 4 в София търговския директор на швейцарската компания Winter Creation – Манфред Кройтлер ще запознае професионалисти и крайни потребители с най-новите високотехнологични материи, достъпни вече и в България.

Създадената през 1892 година марка Winter Creation е водещия производител на кожи и leather likes в Европа. Компанията е пионер в използването на високотехнологични материи, като някои от проектите им надхвърлят границите на интериорния дизайн и се простират от обличането на кутиите за часовници с марка Rolex, през меката мебел на хотелите Four Seasons, и дори кориците на българските международни паспорти!

По време на презентацията ще бъдат разкрити и изключителните качества на един от най-новите продукти на Winter - марката “Micropore Outdoor”.

Гостите ще имат възможност да се докоснат и до други топ предложения за сезона, като тапетите с кристали Сваровски от колекция “Diamonds and Pearls” на световния гигант в тапетите Rasch Textil. С демонстрация на живо специалисти ще покажат и как да превърнем обикновените тапети в предизвикателство за въображението .

Astella Home - тенденции в интериорния дизайнAstella Home - тенденции в интериорния дизайн

Специално за срещата екипът на Astella Home с креативен директор Аля Милушева сa подготвили специални решения за отделни части от интериора инспирирани от най-актуалните тенденции и иновативни приложения на материи и цветове. Витрините, които ще посрещнат гостите, ще украсят шоурума на улица Сребърна 4 ден преди събитието.

За тяхното създаване са използвани топ предложенията от най-новата колекция на Кобе Fabric. Креативният екип на марката, начело с Андре Стивънс, разработва колекциите си с помощта на топ дизайнери като Джорджо Армани и Карл Лагерфелд.

Витрините на Аля Милушева и нейният екип ще очароват почитателите на семплия, минималистичен лукс и елегантност.

Събитията на Astella Home се провеждат всеки сезон (два пъти в календарната година) и са приятно място за среща с добрите интериорни дизайнери и архитекти от България и света.

Вратите на Astella Home остават отворени за всички заинтересовани интериорни професионалисти и крайни потребители.

Astella Home - тенденции в интериорния дизайн

Astella Home - тенденции в интериорния дизайн

Прочетено: 4783 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.