Начало » Туризъм » Звездната Енджи Касабие посрещна Коледа в Пловдив

Туризъм


Звездната Енджи Касабие посрещна Коледа в Пловдив Звездната Енджи Касабие посрещна Коледа в Пловдив

30 Декември 2022 Атанас Лазаров   |  Коментари [0] Категория › Туризъм

   increase  decrease

Красивата Енджи Касабие заедно с цялото си семейство отпразнуваха в The Emporium Plovdiv, най-добрият 5-звезден бутиков хотел на Балканите и България за 2022 година. 

Фамилията на популярния диетолог в цял свят се потопиха една седмица в изключителен изтънчен стил и уют – модерен дизайн, смарт технологии, луксозни преживявания и усещане за уют и топлина. Удивителният петзвезден хотел вдига летвата високо в Пловдив и запълва нишата за изискани клиенти с висок статус. 

Здравословният гуру на Силвестър Столоун Енджи Касабие се впечатли силно от дизайнът на хотела,който е на световно ниво. Интериорът е дело на Sundukovy Sisters S+S, едно от най-креативните архитектурни студиа в създаването на интериори на 5-звездни и бутикови хотели. Основната цел на дизайнерите е да се запази сградата на бившия универсален магазин – Евмолпия, известна забележителност за Пловдив, чрез възраждане на оригиналните ѝ черти и включването им в дизайна на хотела с внимание към културното наследство. Отличителните златни арт композиции, инкорпорирани в емблематичната визия на хотела, допълнително отразяват архитипната връзка с миналото на Пловдив, като част от богата Тракийска култура. 

Смарт технологии са поглед към иновациите и бъдещето. The Emporium Plovdiv e първия напълно смарт хотел на Балканския полуостров, така хотела подобрява изживяването в хотела с концепцията за умни стаи (Smart Rooms). Функциите в стаите позволяват на гостите да зададат индивидуални сценарии спрямо своето настроение: да регулират светлината в стаята си, да отварят и затварят завесите, да контролират аудио-визуалните функции.

Касабие се потопи за Коледа изцяло в едно изключително премиум изживяване и потопи в едно  напълно луксозно магично преживяване. 

Фамилията на Касабие си достави максимално удоволствие на своите деца Раян и Виктирия, Амир и Камир.

Хотелът предложи на изисканата фамилия и уединени зони за релакс и фитнес. Уникалната концепция на лоби бара на хотела, The Emporium Champagne Bar & Cocktail lounge, гарантира бягство извън града със своя светъл атриум, спокойна вътрешна градина и водно огледало.

 Хотелът смело добавя към своите кулинарни предложения и гурме ресторанта Torro Premio, в който опитни готвачи смесваха най-добрите продукти от локални ферми с авторска кухня, за да поднесат изкусителна за небцето интерпретация на модерна и типично българска храна в едно,които много впечатлиха Енджи Касабие и фамилия. 

Прочетено: 716 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.