Начало » Лайфстайл » Анелия избира новия "MANHUNT БЪЛГАРИЯ" 2011

Лайфстайл


Анелия избира новия  Анелия избира новия "MANHUNT БЪЛГАРИЯ" 2011

03 Май 2011 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Тази година конкурсът „MANHUNT БЪЛГАРИЯ" 2011 за избор на най-красивия мъжки модел ще бъде с официален домакин SIN CITY и главен виновник за събитието Ирина Папазова, собственик на модна агенция Интерсаунд.

На 4 ти май (сряда) час преди полунощ от сцената на реномирания нощен клуб ще застанат 16 кандидати, които ще се представят в спортните облекла на Primo Emporio, банските на Акула и официалните костюми на българския дизайнер Атанас Парушев. Част от компетентното жури ще бъдат две носителки на титлата Мис България -Наталия Гуркова и Елена Ангелова. Водеща на събитието ще бъде Цвети Разложка.

Победителят в "Manhunt Bulgaria" 2011 ще спечели правото да представи България на световното издание на конкурса!

Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 50 страни. Предварително подбраните от всяка държава финалисти се борят за паричната награда от $ 50,000 и много предметни награди.

Анелия избира новия

До днешна дата „Manhunt International” е най - престижния и популярен конкурс за мъже - модели. „Manhunt България” се организира за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни, като на световния финал като се нарежда на престижното 6 място. Този успех през годините продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който спечелва наградата за най-добро тяло в света.

Звездата на Пайнер Анелия пък ще избере своя фаворит отблизо и обещава да ни зарадва с нова визия и последния си хит "Така ме кефиш".

Прочетено: 4253 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.