Начало » Музика » Нова Телевизия излъчва „MAD Secret Concert от Coca-Cola” с Анелия

Музика


Нова Телевизия излъчва  „MAD Secret Concert от Coca-Cola” с Анелия Нова Телевизия излъчва „MAD Secret Concert от Coca-Cola” с Анелия

04 Декември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

В нощта на 31-ви декември срещу 1-ви януари, Нова телевизия ще излъчи в две части третия “MAD Secret Concert от Coca-Cola” с Анелия. Концертът е част от суперуспешната и уникална по рода си концепция на MAD TV “MAD Secret Concerts”. В първия уикенд на новата година ( 3-ти и 4-ти януари), зрителите на MAD TV ще проследят пълната версия на концерта.

Анелия ще разтърси зрителите с уникални лайв изпълнения на някои от най-големите хитове на 90-те до днес в съвременни аранжименти с откриващата "Frozen" на Madonna, "Listen to your heart" на Roxette, "Overload" на Sugababes, “Say it Right” на Nelly Furtado, “Liberian girl” на Michael Jackson и “No more drama” на Mary J Blidge.

Анелия ще представи невероятен дует с Нора от Music Idol 2 ("I’m Outta Love” на Anastacia), дует с българо-австрийския хип-хопър, продуцент и режисьор Leon (“Ready Or Not” на Fugees), а за финал, уникална съвременна версия на фолклорната песен “Не казвай любе лека нощ”, с участието на електронната формация Bulgaro.Трима млади музикални таланти също взимат участие в “тайният концерт” с Анелия. Беквокалисти на шоуто са Вяра Панталеева (Star Academy), Стефан Илчев и Красимира Иванова (Music Idol I).

Мястото на събитието, което до последно се пазеше в тайна, отново е изключително нестандартно – метростанция, в която Анелия се изявява на една сцена с музикантите Милен Кукошаров (кийборд и аранжимент), Жоро Янев (китара), Калин Вельов (перкусии), Миро Иванов (китара), Мартин Дойкин (бас) и Борислав Бояджиев (DJ).

Гледайте уникалния “MAD Secret Concerts от Coca-Cola” с Анелия:

Нова Телевизия
- 31 декември от 23:30ч. – 00:00ч. – I-ва част
- 1 януари от 00:15ч. – 00:45ч. – II-ра част
MAD TV
- 3 януари от 18:30ч.
- 4 януари от 12:30ч.


“Mad Secret Concerts” се организира с изключителната подкрепа на Coca-Cola.

Прочетено: 2539 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.