Алекс Раева икогнито обзавежда нов дом

Бившата вокалистка от “Шоуто на Слави” Александра Раева с впусна в шопинг терапия след като се раздели с приятеля си Камен и свали 20 кг.

“Имам нов просторен апартамент 200 кв. и в момента основната ми задача е да го обзведа, за да се чуствам по своему комфортно”споделя Алекс.

Изключително променената до неузнаваемост Алекс Раева в компанията на добрата си приятелка Руслана Попова бе забелязана да избира спални завивки и подови настилки от датския лидер за съвременен дизайн и мебелите на Bo Concept.
България е 80-тата страна, в която фирмата навлиза след 53 годишна история и над 400 дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество.

За откриването поканата на домакина Благовест и Пепи Стефанови уважиха вокалистката от “Шоуто на Слави” Алекс Раева, Руслана Попова, Наско Лазаров, Вержиния Тотева,Стефания Ботева, Боби Чолакова и много бизнес партнъори,топ архитекти и дизайнери.

По време на официалното откирване с благотворителна цел бяха раздадени много луксозни аксесоари на Bo Concept с цел подпомагане на дом за деца лишени от родителски грижи.

Специално от САЩ за партито по повод откриването тук пристигна и интериорният дизайнер на BoConcept Калина Горничева,българка която основно работи в бутиците на BoConcept – САЩ.

Представителите на имиджовата марка за България са Благовест и Пепи Стефанови основатели на HomeDesign Center .

ВИП гостите имаха възможността първи да опитат тестването на новия модел на мини купър.
Алекс Раева се подготвя вече и за своя нов музикален проект – участия в столиците Лондон, Париж, Букурещ и Барселона.

Снимкa: DOM MEDIA за ПРоФайл

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*