“Striptease” – английският сингъл от новия албум на Аксиния

Дни след излизането на дебютния си албум “Новата Пепеляшка”, една от най-атрактивните български поп-певици Аксиния представи и английската версия на едноименния си хитов сингъл и клип, със заглавие “Striptease”.

Впечатляващият аранжимент от наситени синтове, мощен бийт и китарни рифове е разработка на световноизвестните музикални продуценти Yin Yang Productions (Alfred Tuohey, Thanh Bui), по музика и текст на Жени Джамбазова. Yin Yang Productions продуцират за всички мейджър лейбъли и работят за първи път с български изпълнител. Вокалите са записани в България, a мастеринга на двете версии е осъществен в известно студио в Ню Йорк.

Стилното и динамично видео на “Новата Пепеляшка” е на режисьора Валери Милев и е реализирано само за един снимачен ден, през месец септември.

За визиятa на Аксиния в клипа са използвани оригинални модели на дизайнерките Станимира Янакиева и Вяра Бориславова от “SV Fashion studio”.

Доста интересна е частта в края на клипа, в която Аксиния се “размножава”, подобно на ефекта във филма “Матрицата”. Видеото на българската версия може вече да се види по всички музикални телевизии в България, както и в много интернет сайтове.

След като за четири години сексапилната Аксиния направи четири клипа, през 2009 год. тя беше изненадващо продуктивна и засне три нови (предишните два за тази година са “Губиш” и “Две лица”) и бе избрана за корица на много български списания.

От екипа на певицата споделят, че са вече напълно готови и с избора на парчета за втория й албум. Аксиния се изяви успешно и в предаването “Dancing Stars 2” по БТВ, приключило наскоро.

Първият албум на Аксиния “Новата Пепеляшка” е вече на музикалния пазар и съдържа 11 заглавия (от които три ремикса). Оригиналната графична концепция и изработка е дело на известната Мел от “Биг Брадър”.

Сред авторите на музиката, аранжиментите и текстовете са Дани Милев, Миро, Стоян Михалев, студио PRO-X, Жени Джамбазова, Графа, Ивайло Вълчев, Ваня Щерева, Аксиния, Мирослав Гечев, Крум Сираков, Антон Петров, проектът Urban&Zeiss и др.


“SRIPTEASE” (английска версия)

MP3 : http://www.aksinia.net/np/?dir=&download=Aksinia-Striptease.mp3

VBOX : http://vbox7.com/play:c7dbc8bf

YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=89jWPxt3ijI

Текст : http://www.aksinia.net/tekstove/strip.html


“НОВАТА ПЕПЕЛЯШКА” (българска версия)

MP3 : http://www.aksinia.net/np/?dir=&download=Aksinia-Novata-Pepeliashka.mp3

VBOX : http://www.vbox7.com/play:78730e2a

YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=34ZnE3dOpE0
Текст : http://www.aksinia.net/tekstove/np.html

Официален уебсайт на Аксиния : www.aksinia.net

Приложено: кадри от клипа и обложката на албума на Аксиния.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*