A-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashion

A-LOUNGE BEACH представи на ценителите на ярките светски събития един звезден спектакъл, замислен и реализиран с артистичен замах.

Двадесет мега красавици дефилираха в авторския проект на дизайнера Красимир Недялков и фотографа Йозеф Зидаров. Те бяха избрани след проведен предварителен кастинг и между тях са Снежина Стойчева – топ модел, Теди Велинова – топ модел, Михаела Мирчева – Мис Варна 2003, Деси Миткова – Принцеса Варна 2006, Яненка Люцканова – Мисис България 2003, Светла Джуниър – актриса и певица. Лице на колекцията е Маги Желязкова.

След колекциите “Продължение”, “Черно слънце”, “Шок”, “Джунгла”, “Воайори”, “Стриптийз”, SKIN, “Безвремие”, гостите на A-LOUNGE BEACH имаха удоволствието да се насладят на авторското ревю FotoFashion на авангардния дизайнер Недялков, елегантно допълнени с авторските фотографии на Зидаров.

В концепцията на спектакъла е заложено представяне на съчетанието на естествената женска красота с нейното превръщане в икона чрез фотоси. Творческият тандем не случайно ни прави съучастници в развитието на своите идеи на фона на изчистената хитова обстановка на A-LOUNGE BEACH.

“Мястото ни даде чувството за свобода, възможност да реализираме нашите нови творчески търсения за разкриване нови възприятия за женската красота”, коментират двамата автори.

Колекцията е подготвяна в продължение на повече от 70 дни, като всеки един от представените модели е участвал в самостоятелна фотосесия.

Гримът и прическите са на MAXIM, а хореографията на Красимир Недялков.

Със специалното участие на Sex Well.

Снимки: Йозеф Зидаров

A-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashionA-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashion

A-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashionA-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashion

A-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashionA-Lounge Beach представи спектакъла FotoFashion

Бални рокли

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*