NIVEA VISAGE PURE & NATURAL с почистващи кърпички за лице

NIVEA VISAGE PURE & NATURAL с почистващи кърпички за лице

20 ГћГ­ГЁ 2012 | Infotech.bg

През месец юни NIVEA обогатява своето портфолио с още един натурален продукт от серията Pure & Natural – почистващи кърпички за лице. Тяхната формула съдържа органично арганово масло и алое вера, които премахват грима и замърсяванията по лицето с лекота. Практичните и меки почистващи кърпички Pure & Natural са направени от вискоза и са напълно биоразградими. Само с едно движение те почистват и отстраняват следите от грим – бързо и ефикасно.

Като останалите продукти от серията Pure & Natural новите кърпички NIVEA Visage също съдържат органично арганово масло, алое вера и минерали, които подхранват кожата със своите витамини и хидратиращи съставки. Съдържанието им е 95% натурално или с натурален произход. Те не съдържат силикони, парабени, алкохол, оцветители или съставки на базата на минерални масла.

Почистващите кърпички Pure & Natural поддържат естествения баланс на pH на кожата на лицето. Уникалната патентована релефна структура на кърпичките е забележимо мека, плътна и здрава. Тя е особено ефективна, удобна и хигиенична при контакт с нежната и чувствителна кожа на лицето, като едновременно с това я защитават от външни влияния. Благодарение на новите кърпички за лице на NIVEA, кожата е по-свежа, по-сияйна и дълбоко хидратирана.

Почистващите кърпички на NIVEA Visage Pure & Natural ще заредят деня ви с нужното самочувствие като осигурят на кожата чувство на чистота навсякъде и по всяко време на денонощието!