Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки

Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки

07 ГЊГ Г© 2012 | infotech.bg


На бляскава церемония в хотел Шератон бяха раздадени първите награди Ladies Awards – Top 40 Beauty and Success. 40 заслужили българки получиха призове в своите категории, като по този начин организаторите ги поощриха да се развиват още повече и да надскачат себе си в това, което правят.

Докато гостите се наслаждаваха на виното на Винпром Пещера и на вкуса на водка Роберто Кавали, водещата Цвети Разложка обяви един по един наградените, които бяха зашеметяващи в своите тоалети. Всички гости си тръгнаха и с подаръци от Мерилин Слимс.

Вечерта започна с категорията Дебют в поп-фолка, където призове получиха Тайра, Дебора, Джорджия, Джоана и Яница. Скандалното момиче на лекия жанр Бриана, ситръгна с почетна грамота в категорията само-продуциращ се творец. Най-успешното творение на родната мъжка бибилия Светлана Василева бе наградена за момиче на Плейбой.

Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки

В категорията Здраве призът отиде при д-р Енджи Касабие.
В категорията  Модели, с награди си тръгнаха Ирен Онтева и Венета Харизанова, а за успешно съчетание между модел, актриса, бизнесдама майка .... и една много силна жена, грамота получи Деси Зидарова, която беше придружена от съпруга си Мишо.

Новозадомената Антония Петрова, която дойде с Александър, бе наградена за най-красива и успешна Мис България на 21-ви век. Мис България на всички времена, която взе короната още през 98-ма година и оттогава не спира да е актуална и до днес, стана Наталия Гуркова.

Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки

В риалити категорията победителката е Алекс Йорданова – финалистка в „Милионер търси съпруга”. Диляна Попова е най-красива и успешна актриса, а Лилана – поп-певица.
Малина и Андреа, които пристигнаха заедно също си тръгнаха с призове в категорията поп-фолк – Малина за най-хубави балади, Андреа – за най-хубави клипове и успехи зад граница.
Призът за най-хитов поп-фолк изпълнител на Ара мюзик заслужено отиде при Алисия.
Най-красив и успешен дует станаха Джина Стоева и Ивена.
Най-красива и успешна поп-фолк изпълнителка с най-провокативно държание пред камерата е Траяна. Заради това че 10 години не е изневерила на собствения си стил, призът заслужено  отиде при Татяна. За най-секси визия във видеоклип - „Нещо хладно” наградата взе Магда.
За колаборацията между танцувални умения, невероятен дрезгав глас, творене на текстове и участие катожури за таланти, призът красива и успешна отиде при Есил Дюран, която си тръгна и с уникална бутилка водка Роберто Кавали, специално за нея.

Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки

В категорията балет най-успешен такъв е балет Нова.
В най-медийната категория – Телевизия, за най-успешно тв лице и продуцент призът отиде при Виолета Сечкова. Най-успешната носителка на титлата Мис, която се е реализирала като водеща в телевизията е Маги Желязкова.

Най-красивата и успешна тв асистентка, която ни радваше и от корицата на Плейбой е Жасмина Тошкова, която получи спациален приз – уикенд от Спа-хотел Персенк.
Най-сексапилният репортер е Мария Велкова, а водеща – Яна Грудева – и двете от Станция Нова. Най-успешната водеща на Евровизия е Нели Атанасова. Най-успяло момиче на игрите стана Елена Станулова. А най-успяла и красива бг режисьорка, която създаде първите документални филми за фестивалите по света е Нина Никол.

По време на бляскавата церемония се състоя и дефиле на модна къща Принцес. Специална гостенка бе румънският топмодел, участвал в много ревюта на Фешън тв, Лоредана Чиву. Компания на сцената, облечени в уникални рокли, й правеха Галена Димова Георгиева, Зорница Линдарева, Алекс Йорданова, Карина Георгиева и първият Бюти банкер Ани Палашева.

Раздадоха първите награди на най-красивите и успели българки