Ина Манчева стана Мис България 2012

Ина Манчева стана Мис България 2012

28 Àïðèë 2012 | Теодора Денева

Днес, 28 април, след оспорвана битка, за короната на Мис България 2012 успя да се пребори Ина Манчева.

Нейни подгласнички станаха Габриела Василева и Паула Коленцова. Освен с второ място, Габриела се окичи и с лентата "Момиче на Мерилин".

Всички участнички показаха чар и сексапил в тоалетите на дизайнер София Борисова. По-късно с банските костюми на Делфина ни пренесоха дълбоко в дебрите на дивата джунгла. Последното дефиле на претендентките беше изпълнено с невероятна грация. Те се превъплатиха в четири стихии - Огън, Вода, Земя и Въздух, с роклите на Романтика Фешън, специално създадени за грандиозното събитие.

Деветчленното жури беше в състав с председател Стойчо Керев, продуцент в ТВ7, Мис България 2001 Ивайла Бакалова, Поля Александрова - гл.редактор на списание Грация, известният със своята висока степен на критичност - Лорд Евгени Минчев, Тихомир Белегански - ментор на момичетата, Борислав Соколов (Бони), топ коафьорът Жоро Петков, Вихра Петрова и Тодор Славков.

За настроението на гостите и зрителите пред малките екрани се погрижиха Орлин Павлов, Рут Колева и пристигналата от Великобритания специално за шоуто, Моник Флоранс.

Водещ на модния конкурс беше невероятната Нели Атанасова.

Вижте още за Мис България 2012