Ани Хоанг ще се пробва в киното

Ани Хоанг ще се пробва в киното

28 Îêòîìâðè 2011 | Infotech.bg

Най-новото попълнение на фирма Пайнер Ани Хоанг е на път да превземе Холивуд. Красивата виетнамка успешно е преминала втори кастинг и сега само чака одобрение от Щатите. Става въпрос за супер успешната продукция в Америка "Спокойното езеро 4" ("Lake Placid 4"), който се снима у нас от UFO.

Тъй като една от най-големите мечти на Ани е да играе във филм, късмета й се усмихва и тя се запознала със собственика на филмовата компания Филип Рот. Това се случило по време на снимките на новото й видео в Долна Малина, където са и студиата на филмовата компания.

Ако фолк-певицата бъде окончателно одобрена, тя ще застане рамо до рамо с едни от най-големите филмови звезди. Главните роли са поверени на Yancy Butler /Закон и ред/, Robert Englund /Джак Изкормвачът/, Scarlette Byrn /Хари Потър/, Paul Nicholls, Sewell Whitney и др. Режисьор на филма ще е Don Michael Paul /От местопрестаплението: Маями/, който всъщност е и любимия телевизионен сериал на Ани Хоанг.

UFO е международна филмова компания, базирана в Лос Анджелис, Калифорния и София, България. Тя е произвела близо 80 игрални филма в България от 1999 г. насам, което я прави най-продуктивната продуцентска компания в региона.