"  От Любов към живота"   Един Уникален концерт на Графа и приятели!

" От Любов към живота" Един Уникален концерт на Графа и приятели!

27 Îêòîìâðè 2011 | Виолета Медарова

За девета поредна година Avon организира кампания за борба с рака на гърдата.

Основна цел на кампанията от самото й създаване е да информира жената за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика. Информираността и превенцията могат да предотвратят развитието на болестта, тъй като ракът на гърдата е напълно личим при ранно диагностициране. Кампанията бе подкрепена от Влади Ампов, който събра приятели и артисти в един грандиозен музикален концерт под надслов”От любов към живота” в зала 1 на НДК.

„Цветовете и светлината са символи на вярата в живота. Нека за последен път бъдем „черно-бели“ по отношение на този огромен човешки проблем”, каза Графа

С невероятна сценография и мултимедийно шоу Влади Ампов - Графа и гост-изпълнители като Любо, Орлин Павлов, Елица и Стоян Янкулов и много други, предадоха чрез музика, танци и емоция своите послания към кампанията „От любов към живота”! Повече от 5000 души се изправиха на крака и пяха заедно с любимите си изпълнители. За пореден път Графа доказа своя професионализъм и съпричастността си към една изключителна кауза – борбата срещу една коварна болест като рака на гърдата! Много музика, прекрасно настроени и хиляди сияещи лица озариха тази вечер зала 1 на НДК. Парите, които бяха събрани тази вечер възлизат на 191 000 лв. Те ще бъдат дарени за модерни апаратури на нуждаещите се болници в страната, за една по-добра превенция! Тази вечер всички ние станахме част от нещо велико, нещо истинско. Всеки един от изпълнителите вдъхна живот и надежда за всички!