Чаровната Прея Осасей - отново на сцената на X Factor

Чаровната Прея Осасей - отново на сцената на X Factor

26 Îêòîìâðè 2011 | APRA Porter Novelli

Тази вечер екзотичната Прея Осасей ще се качи на сцената на “X Factor”, за да изпее специално подготвена песен и да покаже уникалната си харизма и талант. Именно тя е участникът, когото зрителите избраха да видят още веднъж в шоуто, след гласуване в официалната анкета на сайта www.xfactor.novatv.bg.

Атрактивната българка с нигерийски произход обича фънк, джаз и дръм енд бейс и въпреки, че участва в хип-хоп дует, никога не е взимала професионални уроци по пеене.

Този вторник журито беше в нов състав. Хип-хоп изпълнител № 1 в България - Ицо Хазарта, е първата звезда, която зае съдийския стол на Васко Василев. По време на соул и R’n’B концерта изпълнителят от „Ъпсурт“ влезе в ролята на ментор на групата на момчетата. Хазарта успя да се сработи отлично както с поверените му Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, така и с членовете на журито – Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Рапърът прие сериозно задачата и даде компетентното си мнение относно изпълненията на финалистите, но типично в негов стил – поднесено с щипка хумор.

Тази седмица концертът, посветен на соул и RnB музиката, предостави на феновете на “X Factor” уникално светлинно шоу, оригинални хореографии и много емоция. Вечерта беше открита с общо изпълнение на Voice of Boys, Ангел и Моисей, Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, които отправиха специален поздрав към нежната половина от публиката с “Only Girl” на Риана.

С акустичното изпълнение на “Apologize“ на Тимбаленд, Ангел и Моисей се представиха в нова, по-лирична светлина, залагайки единствено на китара и своя уникален усет за импровизация и ритъм. Александра доказа, че не напразно я наричат „сестрата на Бионсе“, след като изпя с невероятна енергия хита й “Why don’t you love me”. А пък Нора, за която йогата е също толкова важна, колкото музиката, доказа, че може да танцува с песента „Family Affair“ на Мери Джей Блайдж. В отговор на общото изпълнение на момчетата, четирите дами – Маргарита, Стела, Нора и Сани Алекса се превъплатиха в едни истински R’n’B диви с песента на Джеси Джей “Do It Like a Dude”.

За петите елиминации в “X Factor” Стела и Ангел са приготвили самостоятелни изпълнения с китара. Зрителите трябва да подкрепят тях и останалите свои фаворити, ако искат да ги видят на финал. Тази вечер от 20:00 ч. ще стане ясно кой ще е петият отпаднал финалист и кой ще продължи напред в най-грандиозното музикално шоу.