Ицо Хазарта сяда на стола на Васко Василев във вторник

Ицо Хазарта сяда на стола на Васко Василев във вторник

25 Îêòîìâðè 2011 | APRA Porter Novelli

Тази седмица хип-хоп изпълнител №1 в България Ицо Хазарта ще влезе в ролята на ментор, който помага на категорията на Васко Василев - момчетата. Във вторник Ицо Хазарта ще заеме стола на световноизвестния цигулар и ще се представи в ролята на съдия. Васко Василев е на благотворително турне в Азия до средата на ноември и неговото място ще заемат доказали се личности от музикалния бранш. Как се справя хип-хоп звездата с поверената му задача и дали ще оцени изпълненията на финалистите в типично негов стил, феновете на “X Factor” ще могат да видят от 20.00 часа по Нова ТВ.

Задачата на деветте финалисти в “X Factor” тази седмица е да докажат, че могат да се справят със стиловете Soul и R’n’B. С хитовете на Rihanna, Beyonce , Destiny's Child,  Mary J. Blidge, Usher, Timbaland, Cee-Lo Green участниците ще превърнат сцената на “X Factor” в модерен нощен клуб и ще покажат, че за тях няма непреодолимо предизвикателство. Освен изпълненията им, зрителите на Нова ТВ ще видят любимите занимания на финалистите извън музиката. Едно от момичетата в „X Factor” е запален фен на футбола, финалистка е почитател на йогата, а пък представител на Voice Of Boys е талантлив готвач.

Зрителите имаха възможността да върнат на сцената на “X Factor” един участник, отпаднал по време на школите на съдиите, за едно единствено изпълнение на голямата сцена. Феновете гласуваха в специална анкета на сайта на шоуто: www.xfactor.novatv.bg. Боряна Баташова, Прея Осесей, Антоанела и Нейчо Петрови, Анастасия Вутова, Анна Овчарова, дуетът Калоян и Станислав, Кристиян Димитров, Мариана Димитрова, Лиляна Пенчева имаха реалния шанс да изпълнят мечтата си да пеят в популярното музикално шоу. Кой от тях получи най-много гласове и какво ще изпълни – вижте в сряда от 20:00 часа по Нова ТВ. Тогава ще разберем кои са участниците, които продължават напред в музикално състезание №1 на България и кой от тях ще е петият, напуснал „X Factor”.