Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor

Български хитове звучаха на четвъртия лайф концерт на X Factor

19 Îêòîìâðè 2011 | APRA Porter Novelli

Четвъртият лайф концерт в "X Factor" премина под звуците на българските хитове. Финалистите представиха своите интерпретации на хитовете на Сигнал, Шурците, Орлин Горанов, Сленг. На живо в залата ги подкрепиха и Белослава, Елица и Стунджи, Дони и Нети, както и членовете на журито Мария Илиева и Мага, чиито песни звучаха на живо в изпълнение на участниците в "X Factor".

Александра представи нова интерпретация на песента на Мария Илиева, композирана от Мага - „Лунен сън“. Елица затанцува на песента й със Стунджи „Вода“, в изпълнение на Ангел и Моисей. Мартин разчуства зрителите с „Да те жадувам“ на Сигнал, а Маргарита благодари на Белослава и Живко Петров за хита им „Между две луни“, с който тя ще се бори за зрителския вот.

Тази вечер за първи път финалистите в „X Factor” ще имат честта да бъдат на една сцена с един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов. Те ще зарадват зрителите на Нова ТВ с легендарния му хит „Сбогом, моя любов”.

Българското издание на "X Factor" получи много добри отзиви от световните продуценти Freemantle, които коментираха изпълненията за достойни за концерт на наградите на MTV.