Финалистите от X Factor се срещат с музикалната звезда Жан Мишел Жар

Финалистите от X Factor се срещат с музикалната звезда Жан Мишел Жар

11 Îêòîìâðè 2011 | APRA Porter Novelli

“X Factor” и тази седмица ще изненада зрителите си. Задачата на единадесетте финалисти е да изпълнят ремикси от едни от най-големите хитове на всички времена. Отборите на Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев ще представят неочаквани съчетания от две абсолютно различни парчета в едно. Сред изненадващите ремиски ще бъдат съчетания на хитовете на Джъстин Тимбърлейк и Джордж Майкъл, Лейди Гага и Мадона, Мартин Солвейг и Давид Гета и други.

На третия лайф концерт публиката в залата и пред телевизорите ще стане свидетел и на едно от най-атрактивните изпълнения досега. Какво е то и кой е подготвил изненадата, ще може да видите тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Музикалните фенове ще видят и как протече вълнуващата и среща на младите таланти на “X Factor” с легендарния композитор и продуцент Жан Мишел Жар. Смятаният за един от първите в електронната музика и абсолютен новатор разказа какво е чувството да пееш пред хиляди фенове и даде много полезни съвети на финалистите в шоуто, които ще бъдат излъчени по време на лайфа в “X Factor”.