Мира Бъчварова ще разкаже приказка чрез ревю на коне

Мира Бъчварова ще разкаже приказка чрез ревю на коне

29 Ñåïòåìâðè 2011 | Infotech.bg

Мира Бъчварова е решила да разкаже приказка, чрез ревюто върху коне, което организира на 2 октомври, неделя. Най-ексцентричната родна дизайнерка усилено се подготвя за второто си Fashion & Horses Show, което ще се проведе на хиподрума в град Банкя от 12.30 часа. В ролята на модели и този път ще влязат действащи състезатели в конния спорт.

Мира обещава, че дрехите й ще могат да се носят и в реалния живот от жокеи и мотористи.

Екстравагантните и щури тоалети от новата й колекция, ще бъдат допълнени от каскади върху конете. Самата Мира язди от 5 години и въобще не се притеснява да направи няколко ексцентрични премятания върху гърба на коня.

Всеки от моделите ще влезе в свой причудлив образ - гостите ще разпознаят Аладин, Графинятта, Пинк Лейди, Шотландски танцьори и др.

На хиподрума в град Банкя язди и премиерът Бойко Борисов. Очаква се неговият кон също да се включи в шоуто.

Fashion & Horses Show на Мира Бъчварова ще е част от Националното изложение на Дунавския кон и Нониуса в България, което се прави за първи път у нас.

Атракциите и представянето на конете от българската порода Дунавски кон, която тази година бележи 60 години от своето съществуване, ще започнат с шествие в 11 часа, а ще приключат към 15 часа.