Владимир Зомбори е първият отпаднал участник в X Factor

Владимир Зомбори е първият отпаднал участник в X Factor

29 Ñåïòåìâðè 2011 | APRA Porter Novelli

Вечерта на първите елиминации се оказа последна за Владимир Зомбори на сцената на X Factor. Снощи актьорът-певец влезе в пряка битка с 19-годишната софиянка Маргарита, за да остане в шоуто. Всеки от тях изпълни индивидуална песен по собствен избор, като Владимир се спря на вечния хит на Роби Уилямс „Angels”, а Маргарита – на жизнерадостната „Shackles” на Mary Mary.

По регламент в “X Factor” двамата кандидати, събрали най-малко от зрителските гласове, се изправят един срещу друг, след което съдиите решават кой да продължи. Мария, Поли и Мага отсъдиха в полза на Маргарита. Дори Васко Василев, в чиято група на момчетата се състезаваше Владимир, призна, че именно Маги се е справила по-добре с изпълнението си.

Минути след решението на журито Владимир сподели, че решението на съдиите е справедливо и пожела на приятелите си от “X Factor” успех в шоуто. Занапред той ще се концентрира в постановките в Малък градски театър „Зад канала”, където се изявява.

Във вторник, 4 октомври, от 20:00 ч. зрителите на Нова ТВ ще се насладят на новите изпълнения на останалите 12 финалисти.