„Горещи тела” избраха край басейн Варадеро

„Горещи тела” избраха край басейн Варадеро

16 Þëè 2007 | ПРофайл

Адриана Калчева грабна номинацията на модното шоу "Горещи тела"

Морският бряг се премести в столичния плувен комплекс Варадеро, където през уикенда се проведе конкурсът "Горещи тела". Адрияна Калчева обра овациите на публиката. Красавицата с най-горещото тяло се оказа танцьорка в клуб Ескейп и едно от момичетата на балет "Сатен". Номинирана девойка се представи с ефектни бели пухкави ангелски крила, дело на креативната дизайнерка Мира Бъчварова и раздвижи летните страсти у мъжете.

Край басейн Варадеро дефилираха с последните модни бански костюми на Делфина Мис Вселена Галена Димова и Мис Дупе 2004 от конкурса на вестник Нощен труд Биляна Йотовска и Марияна Антонова, собственик на новата модна агенция "Мелиса моделс".

За да оценят по добава женската красота тук бяха забелязани да журират под чадъри и шезлонги европейският шампион по културизъм Димитър Димитров и Ники Христов от модното предаване Огледала по Би Ти Ви.

По време на шоуто бе представен и нов студен чай с канабис. Още горещи тела предстои да бъдат избрани в края на месеца след кастинг край басейн Варадеро.