Бойко Борисов посети "Комиците" в Бургас

Бойко Борисов посети "Комиците" в Бургас

22 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2011 | Infotech.bg

Министър-председателят Бойко Борисов беше специален гост на "Комиците" в Бургас, където бе поредната спирка от "Сладки Избори 2011" – турнето на "Комиците", "Столичани в повече", Веси Бонева, Графа и Акага. Премиерът бе посрещнат с бурни аплодисменти от близо 3000 човека, заели местата си в пълния до краен предел летен театър и изгледа цялото шоу.

Малко преди края на спектакъла, на сцената се появи и още един Бойко Борисов, само че този път изигран от Любо Нейков. Актьорът предложи на истинския премиер начин, по който едновременно да проведе изборите и да напълни хазната – а именно, гласуването да става с SMS на цена 7.20 с ДДС. След края на шоуто премиерът дълго раздаваше автографи с усмивка на лице и се снимаше с всички желаещи.

Сред специалните гости на спектакъла бяха още кметът на Бургас Димитър Николов, треньорът на ФК „Черноморец” – Димитър Димитров-Херо, както и абсолютната любимка на местната публика – Тони Димитрова, която изпя специално за зрителите в Бургас своята най-нова песен.

За кмет на село Извор в сериала „Столичани в повече” пък отново бе избран Рангел Чеканов (Любо Нейков), който вече води на своя конкурент Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) с 4:2 в борбата за вота на публиката в различните градове. Победата му отново не беше лека, но обещанието, че ще обедини Бургас и Извор и ще направи фестивал „Спирит оф Извор”, наклони везните в негова полза. Новоизбраният кмет изтегли и поредния щастливец, който да си тръгне от шоуто с чисто нов 32-инчов LCD телевизор. Той отиде в ръцете на развълнуваната Илияна от Бургас.

Малка зрителка пък спечели гигантски бонбон „лукче” от томболата на „Захарни Заводи”. Следващите градове, в които ще се проведе турнето са Варна, Каварна, Русе и Горна Оряховица.