Днес стартира третият, най-труден етап в X Factor - Тренировъчните лагери.

Днес стартира третият, най-труден етап в X Factor - Тренировъчните лагери.

17 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2011 | APRA Porter Novelli

Участниците в „X Factor” бяха изправени пред най-трудния етап в музикалното шоу – тренировъчните лагери. Още от 05:30 ч. всичките 196, преминали първите два етапа, започнаха своята подготовка за най-дългия ден, в който трябва да дадат най-доброто от себе си.

Въпреки ранния час и вълненията за предстоящите задачи, талантите се бяха подготвили много серизоно – с вокални тренировки, специални стайлинги със звездна визия, така че да изпъкнат и да впечатлят журито, доказвайки, че притежават всички необходими качества за голямата сцена.

На тайно място извън София четиримата съдии Васко Василев, Мага, Мария Илиева и Поли Генова, и обявиха първата им задача, за която им помагат вокалните педагози – Алис Боварян, Етиен Леви, Мая Райкова и Радиана Задума.

В продължение на три дни участниците няма да имат достъп до мобилните си телефони, лаптопи и всякаква друга връзка с външния свят. По този начин ще бъдат поставени в обстановка, в която да „живеят” само с музиката и да работят целенасочено, за да сбъднат своята мечта – победа в „X Factor”.

Днес до 01:00 ч. кандидатите ще се борят за своето място в шоуто в силна конкуренцията. „Тук вече са най-добрите – ето защо всеки от вас трябва да даде не 100, а 150 процента от себе си, за да продължи” - с тези думи Мага даде кураж на участниците. „Победителят в „X Factor” е тук, някой сред вас”, добави Васко Василев.

Тренировъчните лагери са етапът в „X Factor”, в който всеки член на журито поема по една от четирите групи – момичета и момчета по 25 години, всички над 25 години и групи и дуети.

По този начин всеки участник влиза в пряка конкуренция с най-добрите от своята категория по пътя си към голямата победа в най-голямото музикално шоу.