Музикално турне ще разтърси България през септември

Музикално турне ще разтърси България през септември

15 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2011 | Infotech.bg

Дългоочакваното турне Coca-Cola Happy Energy Tour, което се организира с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice, се завръща през септември, за да разтърси шест града в цяла България. Тази година традиционният музикален фест на Coca-Cola ще стартира на 14 септември във Велико Търново. Торнадото от добро настроение и последните летни хитове ще завладеят Русе на 15 септември, Варна на 16-ти, Бургас на 17ти и Пловдив на 18 септември. Големият финал на най-енергичното музикално събитие ще бъде в София на 21 септември, когато британският изпълнител Taio Cruz, достигнал до № 1 в класациите на Billboard, ще разтърси сцената на площад Батенберг.

Във Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив и Русе на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour ще излязат най-големите румънски и български звезди. Турнето обещава незабравими моменти и горещи емоции с мегахитовете на абсолютния номер 1 в българските радио класации - Sasha Lopez, както и с DJ Sava, чиито сингли „I like the Trumpet” и „Love you” станаха неотменна част от всяко денс парти. Наред с тях, за страхотното настроение на публиката ще се грижат най-популярните български поп, рок и хип-хоп звезди. Единствено Coca-Cola Happy Energy Tour събира на една сцена Лора Караджова и Goodslav, Графа и DJ Don4o, Играта и Сантра, Touch Down, Billy The Kid, Lexus, Skiller, Тома заедно с рок бандата му и танцьорите от „Студио Денс Зоун”. Специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour всички артисти са подготвили неочаквани изпълнения и изненади в програмата си. Феновете ще имат шанса и да са сред първите, които ще чуят някои от най-новите и вълнуващи поекти на изпълнителите. Ултра модерна хореография от балет Dance Zone, светлинни и пиро ефекти ще допълнят бляскавото шоу.

Coca-Cola Happy Energy ще завърши на 21 септември в София с грандиозен концерт на Taio Cruz. В него ще се включат и всички изпълнители, участвaли в другите градове. Освен тях, публиката ще чуе уникално изпълнение на хита Higher, в което български изпълнител ще замести Kylie Minogue в ролята й на дуетна половинка на Taio Cruz. Победителят ще бъде избран с гласовете на музикалните фенове на сайта www.coca-cola.bg. За престижния дует с британския поп идол се борят Лора Караджова, Сантра и Touch Down. Оспорваната музикална надпревара ще продължи до 31 август.

Най-големите щастливци ще имат уникалната възможност да спечелят VIP пропуски за двама за ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle, където ги очакват много изненади и страхотни подаръци – тениски, CD-та и възможност за снимки със звездите на сцената. Пропуски за концерта в София могат да бъдат спечелени от активната в момента лятна промоция на Coca-Cola 500 ml „Над 1 000 000 награди”, а за останалите концерти пропуските ще бъдат раздадени на фен страницата на събитието във Фейсбук: http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour.

Всеки, които иска да си осигури достъп до Happy Energy Circle и шанса да влезе в емблематичния автобус на турнето – The Reis, трябва да качи видео със своя най-смешен lip synch на някое от парчетата, изброени във Фейсбук страницата. На него участникът трябва да покаже най-забавните си физиономии, правейки се че пее или танцува на една от изброените песни и да го разпрати на максимален брой приятели, за да го одобрят. Желаещите да се включат във веселото предизвикателство могат да качат неограничен брой видео клипчета, а победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Имената на щастливците ще бъдат оповестени на фен страницата във Фейсбук.

VIP пропуските за Happy Energy Circle ще дадат на феновете от Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив достъп до най-горещата парти зона пред сцената. Снимки с артистите, подаръци и страхотни изненади очакват най-големите късметлии. Петима щастливци ще си тръгнат от концерта заедно със своите любими изпълнители. Те ще имат уникалния шанс да се качат в емблематичния The Reis. След края на всяко музикалното шоу култовият автобус ще прави своята тържествена обиколка на града, докато петимата фенове се наслаждават на личната среща със своите музикални идоли. Как ще бъдат избрани те ще стане ясно само и единствено по време на всеки концерт!