Огромен зрителски интерес предизвика първият концерт от прослушванията на живо във Варна

Огромен зрителски интерес предизвика първият концерт от прослушванията на живо във Варна

26 Þëè 2011 | APRA Porter Novelli

Днес във Варна стартира първият от трите грандиозни концерта на музикалния феномен X Factor, който ще се завърти по НОВА телевизия тази есен. Стотици млади таланти се изправиха пред многобройната публика, за да докажат, че могат да се нарекат музикални надежди.

Четиримата съдии пристигнаха още вчера в морската столица и бяха в приповдигнато настроение. Поли Генова, Мария Илиева, Мага и Васко Василев видимо се вълнуваха за предстоящите концерти, защото именно на един от тях би могла да се роди новата музикална звезда. Авторитетното жури сподели, че с интерес следи чуждите издания на X Factor, както за да се забавлява, така и за да изгради по-професионална оценка за следващите етапи на състезанието, сравнявайки нашите с чуждестранните кандидати за слава. Любопитен факт е, че менторите нямат никаква информация за изпълнителите, освен техните имена, затова разпалено обсъждаха помежду си какво очакват да се случи през тази седмица.

От 26-ти до 28 юли във варненския фестивален комплекс жителите на града ще имат уникалната възможност да са част от първите концерти–прослушвания на своите любимци. Регламентът на X Factor позволява на стотици талантливи изпълнители да се почувстват като знаменитости още в самото начало, а на публиката да създаде една нова звезда.

Кастингите продължават в София от 2-ри до 4-ти и от 6-ти до 8-ми август в зала Фестивална от 10 часа.