Руският елит се събра на Изумрудено Фешън Шоу на морето

Руският елит се събра на Изумрудено Фешън Шоу на морето

06 Þëè 2011 | Infotech.bg

Бляскав коктейл-ревю събра представители на руския бизнес елит край басейна на комплекс Emerald в морския курорт Равда. Специалните гости имаха възможност да се насладят на най-новите колекции на Class Roberto Cavalli и VDP, представени от бутик Podium.

Моделите варираха от луксозни бански костюми до елегантни вечерни рокли, на които блясък придаваха специално подбраните за случая изумрудени бижута на SSG от колекции на италиански, испански и английски марки - Magerit, PORRATY, Arando, IO SI, Anna Maria Cammili, Stefan Hafner и други.

Руските гости вече дадоха заявка и за юлското ревю с колекции 2012 на Class Roberto Cavali и Ferre от Podium boutique и колекция на бижутерите на английския кралски двор Garrard и дъщерната им фирма Steven Webster от SSG.

Един от организаторите на събитието беше инвестиционно-строителната компания МП Груп, която искаше да зарадва своите руски клиенти с луксозно шоу. През есента МП Груп започва да строи вилно селище за руснаци в София, със специално проектирани за тях къщи, паркова зона и руска баня.

Освен празник на лукса и красотата, събитието даде възможност пред отбраната публика да блеснат млади таланти като певеца Ники Манолов, познат на публиката от изявите си в Music Idol и БГ Евровизия. Голямата изненада на вечерта пък бяха изгряващите звезди от хип-хоп формация „Творците”, чиято хореография предизвика бурните овации на публиката. Танцьорите бяха аплодирани и от бизнесдамите Зорница Петкова, Наталия Караянева, собственичката на Podium Светлана Андреева, сем. Журавльови, издателката Ваня Ханджиева и др.