Пандата По отново се завръща в “Кунг-Фу Панда 2”

Пандата По отново се завръща в “Кунг-Фу Панда 2”

07 ГћГ­ГЁ 2011 | Infotech.bg

След като анимационната комедия "Кунг Фу Панда 2" получи възторжените аплодисменти на зрителите в Кан и по света, филмът тръгна по кината и в България на 1 юни, когато беше гала премиерата му у нас.

Филмът беше представен на специална прожекция в Кан по-рано този месец в присъствието на оригиналните гласове на: Джак Блек (По), Анджелина Джоли (Тигрицата) и Дъстин Хофман (Учителят Шифу). На гала премиерата в Ню Йорк, по червения килим минаха и Луси Лиу (Пепелянката), Джеки Чан (Маймуната) и Жан Клод Ван Дам (Учителят Крокодил).

Семейната анимация на DreamWorks "Kung Fu Panda 2" е втори по приходи с 48 млн. долара в северноамериканския боксофис през уикенда.

Симпатичната панда По отново се завръща в нови и още по-забавни приключения. Воинът-дракон и Бясната петорка ще трябва да спасят кунг-фу и Долината на мира от страховития злодей Лорд Шен, който възнамерява да използва тайно всесилно оръжие, за да завладее Китай и да унищожи традицията на кунг-фу.

По ще трябва да се вгледа в миналото си и да разкрие тайната на мистериозния си произход, да намери вътрешен покой и отключи силата, която му е нужна, за да успее.