Колекция Диско на Красимир Недялков

Колекция Диско на Красимир Недялков

31 ГЊГ Г© 2011 | Infotech.bg

Красимир Недялков завърши колекцията GLAMOUR, чиято премиера ще бъде на откриването на градината на варненския "Планет клуб" и започна да твори нови тоалети.

Вдъхновен от любимата си диско епоха, дизайнерът реши да зарадва почитателите на авангардната мода с нова тема. "Нашето поколение израстна с музиката на ABBA, Boni M, Сиси Кеч, Саманта Фокс, Сандра,Моудър токинг, Прешъс Уилсън, Хот Чоколет. Стайлингът на 70-те и 80-те години беше различен. Имаше истински купон, това искам да пресъздам с новия си проект. Може би ме е обзела някаква носталгия и от месеци в главата ми се върти диско темата и дойде момента в който я направих.", заяви Красимир Недялков.

Тоалети обсипани с пайети, камъни, мъниста. Ярките и открояващи се цветове - оранжево, жълто, зелено, циклама, металик и разбира се огледалните парченца - символ на този период. Платовете са трико, ламе, сатен.

Прическите са обемни, аксесоарите също - големи и цветни. Гримът е ярък. Задължително присъства и броката и то в повече.

Под звуците на най-големите диско хитове, хореографията ще бъде весела и танцувална. За представянето са ангажирани десет манекенки и танцьорки притежаващи характерното излъчване, като Крис Пасева, Алекс Янчева, Деси Златева и други. Мястото за представянето на новата концепция също е специално подбрано - единственият ретро клуб в морската столица "Копа Кабана", на плажната алея.

Заведението ще отвори врати на 2 юни с Калин Вельов, а ден по-късно ще бъде и премиерата на колекцията "Диско". За младежките си купони ще си припомни и водещата Елза Парини, която ще се превъплати в ролята на Аманда Лиър. Тя вече трескаво репетира хитовете на популярната диско легенда.

За събитието Краси Недялков обикаля антиквариати и оказиони за да търси и характерни аксесоари. "Иска ми се моделите да излязат с грамофонни плочи, магнетофони, ролкови кънки, диско топка и други символи на това забавно време", добави той.

Спектакалът ще се проведе на 3 юни от 22,30 в ретро клуб "Копа кабана".