Васко Василев порази за пореден път публиката с първия си концерт от турнето му в България

Васко Василев порази за пореден път публиката с първия си концерт от турнето му в България

13 ГЊГ Г© 2011 | БГНЕС

Българският цигулар Васко Василев и испанските музиканти "Чамбао" комбинираха талант, страст и музикална виртуозност на сцената в зала 1 на НДК.

Поразително талантливите музиканти изнесоха един зашеметяващ концерт пред софийската публика. Чувствено, страстно и запомнящо се са думите, които могат да опишат шоуто, което е част от турнето на цигуларя "Magic Music". Обиколил десетки световни сцени и свирил пред десетки международни звезди, Васко Василев сякаш се предаде още повече за българските си почитатели. Публиката усети силно емоцията на музиканта, виждайки и чувствайки неговото вълнение, докато свири със затворени очи. Връзката между Васко и публиката не се загуби нито за миг. Минути след началото на концерта на сцената излезе друг известен български музикант - Васил Найденов, но този път не за да пее, а за да подари голям букет цветя на цигуларя.

Билетите за спектакъла бяха продадени за броени дни, но със сигурност препълнената зала не е останала разочарована. Заедно с Чамбао на сцената всички се почувстваха като под сламен навес на плажа, каквото всъщност означава името на испанската група. Лято, море и фламенко... на тази вълна ни отнесоха струните на цигулката на виртуозния Васко Василев. Музикантът предстои да зашемети по същия начин публиката в Стара Загора, Бургас, Варна и Русе.

Васко Василев

Васко Василев