Иван и Андрей проверяват за силикон участничките в

Иван и Андрей проверяват за силикон участничките в

10 ГЊГ Г© 2011 | Fashion.bg

Неуморните разбивачи на дамски сърца Иван и Андрей ще проверят лично липсата на хирургическа намеса сред участничките в атрактивния конкурс Мис Естествен бюст, който ще се състои в четвъртък във фолк бар Кепитъл, час след излъчването на предаването в 22 часа.

Заедно с кандидатките в студиото на шоуто ще блесне и "Мис Силикон" Гери Райчевска, която е в журито на надпреварата, заедно с естествен бюст № 1 у нас Кателина Гатева, с общинския съветник Радослав Тошев, с мисис България и бизнесдама Галина Недялкова. Тежката си дума за естествената красота на участничките ще даде и силикон № 1 във фолка Габриела, която ще пее за участничките и ВИП гостите по време на събитието.

Условието е претендентките да нямат никакви хирургически намеси и да са на вързраст над 18 г. Те ще се борят за корона, обсипана с кристали Сваровски от SSG. Фолк-бар Кепитъл осигуряват награден фонд от 500 лв., финалистките ще получат рокли от Магги Стил, а за всички участнички ще има козметика от Кристиян оф Рома, ваучери за красива усмивка от ЕО Дент, карти за World Class Fitness and Spa. Гривните на Trymax ще дадат повече енергия на кандидатките и на журито.