NESCAFE FRAPPE – патрули в битка с летните температури

NESCAFE FRAPPE – патрули в битка с летните температури

04 Þëè 2007 | Infotech.bg

12 регионални центъра за контрол и възстановяване на NESCAFE FRAPPE - точки ще бъдат изградени на територията на страната

През юли месец ще бъде проведена националната акция на NESCAFE FRAPPE - патрулите за предпазване от прегряване и умора от високите температури. София, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Велико Търново и Плевен ще бъдат градовете, в които ще бъдат организирани Регионални центрове на NESCAFE FRAPPE - полицаите.

Екип от четири патрули ще проверява нивото на прегряване на гражданите чрез специален трегер. В случай, че бъде отчетена прекалено висока телесна температура на всеки «заловен в прегряване» ще бъде даден шанс да възстанови своите NESCAFE FRAPPE-точки. За целта той ще бъде подложен на теоретичен и практически изпит.

След успешно преминаване на теста всеки ще получи своето свидетелство за правоприготовление на NESCAFE FRAPPE.

Акцията започва от 4 до 7 юли на територията на София. На 9 и 10 юли NESCAFE FRAPPE-патрулите ще бъдат в Благоевград, на 11 и 12 юли в Пловдив, а на 13 юли в Стара Загора. Следват градовете Хасково – 14 юли, Сливен – 16 юли, Бургас – 17 и 18 юли, Варна – 20 и 21 юли, Добрич – 22 юли, Русе – 24 и 25 юли, Велико Търново – 26 юли и Плевен на 27 юли.