Македонската звезда и топ модел FoLi пристига в България

Македонската звезда и топ модел FoLi пристига в България

03 ГЊГ Г© 2011 |

Македонската звезда и топ модел FoLi пристига в България на 4-ти май, за да вземе специално участие на събитието на сезона - "VICTORIA'S GRAND SHOW".

Изпълнителят ще пристигне в София и след участието си в "VICTORIA'S GRAND SHOW", FoLi ще посети най-големите забележителности на България.

Гостуването на изпълнителя ще съвпадне и с други негови бъдещи проекти, но за какво става въпрос, FoLi пази в тайна. "За първи път ще се покажа пред българската публика, надявам се че ще ме приемат добре, от много колеги съм чувал че българите са едни от най-топлите хора" - сподели FoLi.

FoLi е една от специалните изненади на "VICTORIA'S GRAND SHOW", освен него на сцената ще се качат още над 20 изпълнители сред които: Експоус, Даяна, Валентина Кристи, участникът от "Мюзик Айдъл" - Лазар Кисьов, Денислав от ББ4, Габриела, Еми Стамболова, Сиана, Цветелина, Марко и Снежина, момчетата от "New Generation" и много други(имената им скоро ще бъдат обявени)и ще ви зарадват както с дефилирането си, така и с техните изпълнения.

Организаторите са приготвили и много изненади за гостите, на сцената ще се появят и специалните гости на събитието, които са "черешката на тортата" и ще взривят клуб "GRAND DE LUXE" - София с хитовете си.