Нора ще подгрява звездите от "Роксет"

Нора ще подгрява звездите от "Роксет"

29 Àïðèë 2011 | БГНЕС

Остава един месец до едно от най-дългоочакваните събития тази година – концертът на "Роксет" на 29 май, на стадион «Георги Аспарухов», припомнят организаторите от София мюзик ентърпрайсис.

Младата певица Нора, която спечели второто място в Music Idol 2 и успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо, ще е щастливият музикант, който ще се появи, преди "Роксет" да се качат на сцената на стадион «Георги Аспарухов». Тя ще се представи заедно с групата си, която се състои от трима изключителни музиканти: китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани.

Турнето на емблематичното шведско дуо, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на земното кълбо, преминава изключително успешно, като повече от половината концерти навсякъде по света са напълно разпродадени. В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка. Те ще пристигнат в столицата ни след концертите си в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ. След концерта в северната ни съседка, следва основната част от турнето им в Европа. Междувременно хитовете от новия албум на невероятните "Роксет" превземат музикалните класации. Песента She`s Got Nothing On (but the Radio) достигна номер 9 в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията включва стоте най-слушани поп парчета в света, които се обявяват всяка седмица.

Интересът към концерта на "Роксет" в София е огромен. Ограничено количество билети, на цени от 80 и 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .