Спектакъл на Красимир Недялков разтърси варненския "Планет"

Спектакъл на Красимир Недялков разтърси варненския "Планет"

19 Àïðèë 2011 | Infotech.bg

Под мотото "Животът е Кабаре" се състоя премиерата на едноименната колекция на Красимир Недялков. Всички гости на препълнения "Планет клуб" се докоснаха до магията на класическото вариете в неделната вечер, на Цветница. Два месеца бяха необходими за изработването на тоалетите, сценографията и хореографията на новия спектакъл. Вдъхновението за този проект творецът получава от любовта си към класическото вариете. За пресъздаването на шоуто допринесоха екип от близо 30 професионалиста. В ролята на Лайза Минели успешно се превъплъти Елза Парини. Истински фурор сред гостите предизвикаха моделите от агенция Пауър Подиум, които много успешно конкурираха професионалните танцьори на "Debut Dance Academy". Блага Коемджиева, Бояна Стоева, Лаура Марак, Нели Стайкова, Деси Златева, Веси Андрязова, Крис Пасева и останалите красавици добре познати с изявите си по модните подиуми, успешно се преобразиха във вариететни актриси и танцьорки, след дълги репетиции в танцовата зала. На сцената на "Кабаре" изгря звездата и на Карла Колева, позната от участието си в риалити формата "Big Brother Family". Много заслужени аплодисменти си спечелиха и солистите на представлението Виктор Василев и Кремена Колева. Овации обраха също и Искра Иванова с танцьорите от "Debut Dance Academy". За пресъздаването на истинската кабаретна визия от края на XIX век се погрижиха топ-гримьорката Ева Дойчинова от екипа на Make-up Studio (гримьорите на сериала "Стъклен дом") и талантливата коафьорка Снежнина Бъчварова, собственик на студио за красота "Студио S". Модният спец Десислав Димитров също се появи на сцената облечен с модерен бял костюм от новата колекция на МК "Теодора". Очарователна PR-ка на агенцията Христина Христова лично следеше всички детайли под лупа и се грижеше внимателно за комфорта на гостите. От първия ред наблюдаваха с голям интерес шоуто собственика на веригата "Планет" - Владимир Вишански, Мисис България 2003 - Яненка Люцканова, R&B изпълнителката Таня Паскова и други ВИП особи.

Организаторите на събитието изненадаха гостите с филм от мейкинга на фотосесията, заснета от Алекс Манчев към колекция "Кабаре". Малцина разбраха, че за монтажа на филма се е погрижила Елза Парини, а завидно операторско майсторство показа Десо Димитров.

След големия успех на шоуто организаторите планират национално турне в големите български градове, което ще се случи в разгара на лятото. "Направихме спектакъла "Животът е Кабаре", подтикнати от любовта към вариетето и ще се радваме повече хора да се докоснат до магията на перфектното съчетание от танц, пластика, етюд, музика и разбира се характерната визия. Иска ми се да съживим българското вариете, което е с дългогодишна история и традиции. След месец започва нашето национално турне, което ще се проведе в цялата верига "Планет" - сподели дизайнерът Красимир Недялков.